• 0724 367 621
  • or.enilno-irecudart@eciffo

Traduceri

Vreți că afacerea dvs. să devină profitabilă pe piața internațională? Pentru o mai bună promovare a serviciilor via Internet, ne vom adresa în limba de origine a viitorului partener, prin traducerea site-ului dvs.

Odată cu intrarea României în Uniunea Europeană, cererea traducerilor de documente oficiale a crescut foarte mult. Serviciile noastre de traducere și interpretariat de înaltă calitate, au intensificat colaborarile cu diverse instituții de stat.(Ministere, Senat, Guvern, etc).

Pentru o promovare eficientă a serviciilor și produselor și pentru a răspunde nevoilor clienților externi, contribuim la succesul dvs. prin serviciile noastre de traducere specializată în domeniul Marketing&PR.

Traducerea unui text tehnic presupune o cunoaștere profundă a limbii în care se traduce și totodată o cunoaștere tehnică a termenilor de tradus. Garantăm calitatea traducerile noastre, grație echipei noastre de traducători profesioniști, folosind dicționare și glosare de specialitate.

În ultimii ani, piață românească a cunoscut un adevărat boom al investiilor străine. Implementarea proiectelor pe piață romanescă presupune, în primul rând stabilirea unei baze legale de funcționare, care va trebui transpusă și adaptată legilor românești în vigoare.

Piața financiară cunoaște creștere exponențială în România, datorită băncilor care au venit să investească. Pentru implementarea politicilor de funcționare, investitorii au nevoie de traducători de specialitate. Noi știm acest lucru și știm totodată că timpul înseamnă bani.

Sănătatea este o constantă în viața de zi cu zi. Prin traduceri medicale autorizate aveți posibilitatea să vă adresați unui medic specialist de peste hotare sau care activează în cadrul unui spital din țară.

Transcrierile și subtitrările de pe materiale audio și video sunt foarte solicitate în ultima perioadă. în acest tip de traduceri sunt implicați traducători profesioniști, care privesc sau ascultă traducerile care vor trebui redate.

Estimare de preț gratuită

Apasă pe butonul de jos pentru a știi exact costurile traducerii tale

Usor de completat

Este gratuită

Raspuns complet in cateva minute