• 0724 367 621
  • or.enilno-irecudart@eciffo

Servicii interpretariat

Aveți nevoie urgentă de un intepret profesionist? în acest caz nu ezitați să ne contactați. Indiferent de limba în/din doriți interpretarea, răspundem prompt solicitărilor dumneavoastră. Vă oferim servicii de interpretariat de calitate, atât simultan cât și consecutiv, efectuate de interpreți cu experientă în domeniu.

Interpretarea, ca activitate de redare orală dintr-o limbă sursă într-o limbă tintă presupune o cunoaștere la nivel avansat a limbilor de lucru, vaste cunoștințe lingvistice și de cultură generală. Interpretul trebuie să aibă experientă în domeniu, spontaneitate, abilitatea de a face fată unor situații dificile sau neprevăzute, aptitudinea de ascultare și redare, capacitatea analitică și sintetică, cursivitate a limbajului și să posede un vocabular vast de la limbajul de specialitate pană la limbajul familiar sau argotic.

Interpretariatul consecutiv se desfăsoară la sediul clientului sau în alte locații și necesită o cunoașterea profundă a limbilor străine. Interpretul traduce pentru interlocutor sau pentru un grup restrâns de persoane câteva fraze, alternându-se cu vorbitorul, fiind un intermediar între acesta și ascultător.

Interpretariatul simultan este folosit atunci când persoana care necesită interpretare nu participă în mod direct la procesul de comunicare. Interpretul începe redarea discursului în limba tintă fără să aștepte ca vorbitorul să termine discursul în limba sursă.

Interpretariat la cască pentru congrese, conferințe, seminarii când auditoriul este format dintr-un grup numeros de persoane ce, de regulă, vorbesc limbi diferite. Pentru acest tip de interpretariat este nevoie de aparatură tehnică (cabine pentru interpreți, microfoane, căsti).

  • Interpretariat tehnic sau de tratative comerciale
  • interpretariat telefonic
  • videoconferinte
  • servicii de stewart, hostess, însoțitori sau ghizi turistici.
Estimare de preț gratuită

Apasă pe butonul de jos pentru a știi exact costurile traducerii tale

Usor de completat

Este gratuită

Raspuns complet in cateva minute